Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy családhoz sok autót!

2008.11.14

A Jolie-Pitt háztartás dadahaddal utazik

 

Angelina Jolie 33 éves színésznőnek és férjének, a szintén színész Brad Pittnek hat dadára van szüksége ahhoz, hogy hat gyermekes háztartásukat irányítani tudják.

 Angelina Jolie Oscar-díjas színésznőnek és amerikai színész férjének, Brad Pittnek egy egész flottányi autóra és hat dadára van szüksége ahhoz, hogy hat Kép gyermekes-három saját és három adoptált- háztartásuk gördülékenyen működjön.

 Húsznál is több Volkswagen-t bocsátottunk rendelkezésükre, mialatt Berlinben voltak” – mondta Mya Walters, az autóvállalat szóvivője a Life &Style-nak.

 A lap szerint a Jolie- Pitt páros berlini albérletében van egy 16 személyes étkezőasztal is arra az esetre, ha a nyolctagú családon kívül a hat dada is velük tartana.

 A magazin úgy tudja, a család legutóbbi, New Orleans-i kiruccanásán megpróbáltak négy bébicsősszel boldogulni, azonban a kaotikus állapotok miatt még két dajkának utánuk kellett repülnie.Kép

 „Senki ne ítélje el őket, mindent a családért tesznek. Rengeteg időt szánnak a gyermekeikre, nagyszerű szülők”- nyilatkozta Wyclef Jean, a család barátja.

 By Roni