Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mini Golf- Új VW Polo készülhet

2008.10.16

Mini Golf- Új VW Polo készülhet

Tervek szerint, a hatodik generációs Golf stílusjegyeit nagyrészt magán viselő Polo-val szeretne  a német gyártó harcba szállni: a kisautó szegmensben. 


Előzetes koncepKépció szerint: a VolksWagen baby, hivatalos debütálása jövő májusban várható. A legkisebb jövevény, majd büszkén mondhatja magát: az új Volkswagen generáció egyik legmegnyerőbb családtagjának. Erre jó példa, hogy már ez a modell is rendelhető lesz, olyan csúcstechnikákkal - érintőképernyős navigáció , automata parkolás asszisztens,  és még sok egyéb játékszer- , mint a "nagyok".

Az autó külső vonásaira látszólag új generációs Golf sütötte rá, igencsak formás bélyegét. A rendkívül közeli rokonságot ,leginkább az autó frontális nézete mutatja. De az oldalsó, és a hátsó traktusra sem lehet panasz; kellemesen összehangolt, masszív szerkezet benyomását kelti.Kép

Motorválasztékra is körültekintően figyelnek majd a hírek szerint a tervezők.Benzineseknél: megtartják az 1.4 literes blokk, sztenderd, 84 lóerős verzióját, de a vadabb vevők részére, TSI(104 lóerős) és TSI GT(168 lóerős) változat is elérhető lesz . A gyengébbik ,1.2 literes, három hengeres erőforrásokat pedig , száműzik a kínálatból. A diesel pártiak sem  fognak panaszkodni ,mivel a Polo 1. 6 literes olajkályhája, , három fajta teljesítménnyel és diszkrét fogyasztással,  lesz megvásárolható.

Azok a vásárlók akik exhibicionista hajlamaikat nem tudják leplezni, és  fel szeretnének vágni a szomszéd előtt : az autóhoz megrendelhetik a VW legújabb fejelsztésű hétfokozatú dupla-kuplungos DSG váltóját.